Page content

2 uur blokarten

twee uur blokarten

“Race twee uur lang in een blokart over het strand”

Je hebt bij dit programma alle tijd om het blokarten rustig te ontdekken maar ook om net een stapje verder te gaan als je wilt en juist zo hard mogelijk te gaan. Je begint met een korte uitleg om de basis door te krijgen. Daarna kan je zelf de kick ervaren in één van de karren. In het begin is het even wennen om alles door te krijgen en om zelf je snelheid te regelen. Tijdens deze twee uur kan je na de eerste basis steeds een stapje verder gaan. Als 2 uur net te lang is dan kan zijn er ook verschillende combinatie programma’s die erg de moeite waard zijn om te doen.

Blokarten is makkelijk om te leren. Iedereen kan het.

Alle deelnemers bepalen zelf hoe lang ze precies willen rijden. Je wisselt continu door en er zijn altijd collega’s of vrienden die langer willen rijden en ook mensen die even de benen willen strekken om te genieten hoe de rest het doet. En natuurlijk moeten er ook foto’s van het blokarten genomen worden. Naast het actieve programma reserveren we graag aansluitende horeca zoals een barbecue, lunch of borrel

Blokarten op één van de breedste stranden met de meeste ruimte om te rijden

Je kunt het blokarten met allerlei gelegenheden doen. Blokarten met collega’s of blokarten tijdens een vrijgezellendag.

Kenmerken van 2 uur blokarten

  • €42,50 pp (inclusief BTW)
  • Korte uitleg vooraf
  • Alle tijd om het blokarten echt te ervaren
  • Deelnemers wisselen elkaar continu af
  • Ook tijd om andere deelnemers te spreken
  • De leukste instructeurs
  • Alternatief programma bij te weinig wind
  • Super locatie voor aansluitende barbecue of borrel

“Nog nooit was ons gehele team bij een uitje aanwezig. Er haakte altijd wel iemand af. Dit uitje was echter een uitzondering, iedereen was er! Dat kan alleen als het een uitje is waar iedereen zich in kan vinden: sportief, informeel, niet alledaagse lokatie.”
Flynth accountants

“We hadden een combi van strand-activiteit en vergader-arrangement in de bunker. Het vergader-arrangement in de bunker was prima. Zowel qua sfeer, prijs-prestatie, accommodatie als persoonlijk contact.”
Marc, Bosscher de Witte


Offerte aanvragen