Page content

Blokarten, ArcheryTag en Volleyballz

blokarten, volleyballz en ArcheryTag

“Blokarten, ArcheryTag en Volleyballz; sportieve actie op het strand”

Een absoluut uniek programma dat je nergens anders zult vinden. ArcheryTag en Volleyballz zijn nieuw in Nederland en worden de nieuwe rage onder strandactiviteiten.

Schakel iedereen uit bij ArcheryTag

Deze uit Amerika overgewaaide sport maakt boogschieten toegankelijk bij het grote publiek en is super leuk om te doen. Het maakt boogschieten veilig waardoor je dit gewoon op het strand kunt spelen. Een extra dimensie is dat je (eindelijk eens) op je vrienden of collega’s mag schieten.

Bij ArcheryTag speel je in een trefbal veld. Er zijn twee teams die elkaar moeten zien uit te schakelen. Hoe? Heel simpel! Schiet je tegenstanders neer met pijl en boog. Uniek aan dit spel is dat er ook strategie en samenwerking bij komt kijken om van je tegenstanders te winnen.

In de blokart ervaar je de pure snelheid

Tijdens het blokarten kan je de armen even laten uitrusten. Hier gaat het niet om kracht maar om snelheid. Doordat je laag bij de grond zit lijkt het allemaal nog harder te gaan. Je houdt de controle maar je kan al snel de grenzen op zoeken onderweg naar de hoogste snelheid van de dag.

Volleyballz de nieuwste sport op het strand

Met Volleyballz introduceren we een compleet nieuwe sport in Nederland.

De basis is gelijk aan het wel bekende volleybal. Je hebt nu alleen een mega grote ‘exercise bal ‘ vast waarmee je de volleybal naar de overkant duwt. Ontzettend leuk om te doen en eigenlijk zelfs makkelijker dan volleybal. Iedereen heeft het zo onder de knie en er is nauwelijks niveau verschil onder de deelnemers.

 

Kenmerken van blokarten, ArcheryTag en Vollelyballz

  • drie uur programma voor €52,50
  • Absoluut uniek programma
  • Ideaal programma voor sportievelingen
  • Zowel snelheid als teamwork zijn belangrijk
  • De nieuwste materialen
  • Alternatief programma bij te weinig wind
  • Een barbecue voegen we graag aan het programma toe

“Nog nooit was ons gehele team bij een uitje aanwezig. Er haakte altijd wel iemand af. Dit uitje was echter een uitzondering, iedereen was er! Dat kan alleen als het een uitje is waar iedereen zich in kan vinden: sportief, informeel, niet alledaagse lokatie.”
Flynth accountants

“We hadden een combi van strand-activiteit en vergader-arrangement in de bunker. Het vergader-arrangement in de bunker was prima. Zowel qua sfeer, prijs-prestatie, accommodatie als persoonlijk contact.”
Marc, Bosscher de Witte


Offerte aanvragen