Page content

Blokarten en ArcheryTag

blokarten en archery tag

“Blokarten en ArcheryTag”

Bij blokarten en ArcheryTag combineer je twee waanzinnige sporten met een hoog adrenaline gehalte. Blokarten gaat vooral om de individuele topsnelheid en het is gewoon erg leuk om iedereen te zien racen. Archery Tag kent de spanning van opgejaagd worden terwijl strategie en samenwerking de doorslag geven.

Archery Tag is de nieuwste teamsport op het strand

Archery Tag is komen overwaaien uit Amerika. De bedenker zocht een variant op boogschieten die makkelijk was om te leren en die je overal kunt spelen. Bij Archery Tag komt het jagers instinct bovendrijven. Je mag hierbij niet alleen schieten, je mag ook op elkaar schieten.

Ken je het trefbal nog van vroeger op school? Dit lijkt erop. Het spel gaat door totdat je iedereen uit het andere team uit het veld hebt geschoten. Het is alleen vaak niet het team met de beste schutter die wint maar het team dat het beste samenwerkt. Strategie is hier minstens zo belangrijk.

Hoe hard durf jij in een blokart over het strand te rijden?

Vrijwel iedereen heeft direct een grote smile op zijn/haar gezicht zodra je in een blokart stapt. Deze smile gaat er ook niet zomaar meer vanaf. Nou ja, misschien als de instructeurs roepen dat de laatste ronde ingaat. De snelheid, vrijheid en grote mate van controle zijn fantastisch om te ervaren.

 

Kenmerken van blokarten en ArcheryTag

  • Twee uur blokarten en vliegeren €42,50
  • Hoog adrenaline gehalte
  • Individuele snelheid en tactisch denken in teamverband
  • Ook tijd om andere deelnemers te spreken
  • De leukste instructeurs
  • Alternatief programma bij te weinig wind

“Nog nooit was ons gehele team bij een uitje aanwezig. Er haakte altijd wel iemand af. Dit uitje was echter een uitzondering, iedereen was er! Dat kan alleen als het een uitje is waar iedereen zich in kan vinden: sportief, informeel, niet alledaagse lokatie.”
Flynth accountants

“We hadden een combi van strand-activiteit en vergader-arrangement in de bunker. Het vergader-arrangement in de bunker was prima. Zowel qua sfeer, prijs-prestatie, accommodatie als persoonlijk contact.”
Marc, Bosscher de Witte


Offerte aanvragen