Page content

Blokarten en Vliegeren

Blokarten en vliegeren

“Blokarten en vliegeren; Twee heerlijke activiteiten om te spelen met de wind.”

Bij blokarten en vliegeren speel je allebei met de wind. Blokarten gaat vooral om de snelheid onder de knie te krijgen en bij vliegeren gebruik je de kracht van de wind. Deze heerlijke combinatie is al jarenlang ons meest favoriete programma.

Vliegeren of powerkiten is een uur lang spelen met de kracht van de wind

Laat je hoofd helemaal leegwaaien bij het spelen met de wind. Vliegeren of powerkiten in een programma verrast iedereen. Je kent wel de vliegers van vroeger waarbij je moet rennen om ze in de lucht te houden. Nou die gebruiken we niet! Onze vliegers zijn speciaal ontworpen voor kracht. Je blijft met de voeten op de grond maar je kan wel echt de kracht van de wind voelen.

Bij vliegeren (powerkiten) is het doel om sleepsporen in het zand te maken. Je leert de kracht van de vliegers te controleren en te gebruiken om op je hielen sporen in het zand te maken. Een flinke uitdaging maar het begint allemaal vrij rustig. Als je de basis door hebt gaan we langzaam verder met grotere vliegers met meer kracht.

 

Hoe hard durf jij in een blokart over het strand te rijden?

De tweede activiteit bij dit programma is uiteraard het blokarten. Na een korte uitleg kan je zelf proberen om zo hard mogelijk over het strand te rijden. We blijven hier uiteraard bij en iedereen die het nodig heeft kan extra uitleg krijgen.

Je kunt het blokarten met allerlei gelegenheden doen. Blokarten met collega’s of blokarten tijdens een vrijgezellendag.

Kenmerken van blokarten en vliegeren

  • Twee uur blokarten en vliegeren €42,50
  • Alle tijd om het blokarten echt te ervaren
  • Deelnemers wisselen elkaar continu af
  • Ook tijd om andere deelnemers te spreken
  • De leukste instructeurs
  • Alternatief programma bij te weinig wind
  • Aansluitend een barbecue of borrel is altijd mogelijk

“Nog nooit was ons gehele team bij een uitje aanwezig. Er haakte altijd wel iemand af. Dit uitje was echter een uitzondering, iedereen was er! Dat kan alleen als het een uitje is waar iedereen zich in kan vinden: sportief, informeel, niet alledaagse locatie.”
Flynth accountants

“We hadden een combi van strand-activiteit en vergader-arrangement in de bunker. Het vergader-arrangement in de bunker was prima. Zowel qua sfeer, prijs-prestatie, accommodatie als persoonlijk contact.”
Marc, Bosscher de Witte


Offerte aanvragen