Page content

Blokarten, vliegeren en flyboarden

blokarten, vliegeren en flyboarden

“Blokarten, vliegeren en flyboarden; ultiem spelen met de wind”

Bij deze combinatie van drie verschillende activiteiten kan je helemaal uitwaaien. Op verschillende manieren gebruiken we de kracht van de wind om mee te spelen. Met de meest pure vorm van duurzame energie ga je op verschillende manieren rijden over het strand. In een blokart en op een boardje tijdens het flyboarden. Tussendoor hang je aan een vlieger om sleepsporen in het zand te maken.

Bij het vliegeren maak je de eerste sleepsporen in het zand

De meeste mensen die bij ons komen vliegeren zijn verbaasd hoe leuk het is. We horen vaak dat deelnemers het (te) kort vinden en we krijgen ook vaak de vraag waar je de vliegers kunt kopen die we tijdens de lessen gebruiken.

Het zijn allemaal echte kracht vliegers. Hoewel je met de kleine maten ook rustig kunt vliegeren zijn ze gemaakt om kracht te leveren en dat is precies wat ze doen. Deze kracht leer je controleren en heb je straks nodig als je vooruit getrokken wordt op een boardje tijdens het flyboarden.

In de blokart ervaar je de pure snelheid

Tijdens het blokarten kan je de armen even laten uitrusten. Hier gaat het niet om kracht maar om snelheid. Doordat je laag bij de grond zit lijkt het allemaal nog harder te gaan. Je houdt de controle maar je kan al snel de grenzen op zoeken onderweg naar de hoogste snelheid van de dag.

Altijd al eens willen kitesurfen? Flyboarden is de droge variant op land

Flyboarden komt het dichtste bij het kitesurfen op het origineel na. Als je er altijd al eens van gedroomd hebt om op een boardje te staan, voortgetrokken door een vlieger dan is dit wat voor jou!

Flyboarden moeilijk? Eerlijk gezegd, als je nu een vlieger en een boardje zou pakken dan is het waarschijnlijk een brug te ver. Onze unieke lesmethode zorgt er echter voor dat iedereen het snel kan leren. Als je de vlieger een maal onder controle hebt dan is de stap naar het board niet meer zo groot.

Kenmerken van blokarten en vliegeren

  • drie uur programma voor €52,50
  • Spelen met de wind tijdens drie activiteiten
  • Ideaal programma voor sportievelingen
  • Ook tijd om andere deelnemers te spreken
  • De nieuwste materialen
  • Alternatief programma bij te weinig wind
  • Aansluitend een barbecue is altijd mogelijk

“Nog nooit was ons gehele team bij een uitje aanwezig. Er haakte altijd wel iemand af. Dit uitje was echter een uitzondering, iedereen was er! Dat kan alleen als het een uitje is waar iedereen zich in kan vinden: sportief, informeel, niet alledaagse lokatie.”
Flynth accountants

“We hadden een combi van strand-activiteit en vergader-arrangement in de bunker. Het vergader-arrangement in de bunker was prima. Zowel qua sfeer, prijs-prestatie, accommodatie als persoonlijk contact.”
Marc, Bosscher de Witte


Offerte aanvragen