Page content

Blokarten XXL

“Stel je eigen blokart programma samen”

Er zijn verschillende combinatie programma’s die je kunt kiezen maar bij dit programma bepaal je helemaal zelf welke activiteiten je gaat doen. Speciaal voor groepen van boven de 40 personen kies je de activiteiten die bij jullie groep passen.

Combinatie programma met Blokarten voor grote groepen

Alle deelnemers bepalen zelf hoe lang ze precies willen rijden. Je wisselt continu door en er zijn altijd collega’s of vrienden die langer willen rijden en ook mensen die even de benen willen strekken om te genieten hoe de rest het doet. En natuurlijk moeten er ook foto’s van het blokarten genomen worden. Naast het actieve programma reserveren we graag aansluitende horeca zoals een barbecue, lunch of borrel

Een blokart programma met aansluitend een barbecue en feestavond

Na het actieve programma is het heerlijk om de dag af te sluiten met een barbecue op het terras van een bijzondere horeca locatie. We kunnen hier een borrel en barbecue voor jullie reserveren. Dit kan zelfs samen met complete feestavond met DJ of een kampvuur met een singer / songwriter met gitaar.

Kenmerken van Blokarten XXL

  • Kies zelf welke activiteiten je wilt doen
  • Stel het programma op de groep af
  • Zowel actieve als rustige strandactiviteiten
  • Ook tijd om andere deelnemers te spreken
  • Programma met horeca en feest mogelijk
  • Gratis parkeren voor deelnemers
  • Super locatie voor aansluitende barbecue of borrel

“Nog nooit was ons gehele team bij een uitje aanwezig. Er haakte altijd wel iemand af. Dit uitje was echter een uitzondering, iedereen was er! Dat kan alleen als het een uitje is waar iedereen zich in kan vinden: sportief, informeel, niet alledaagse lokatie.”
Flynth accountants

“We hadden een combi van strand-activiteit en vergader-arrangement in de bunker. Het vergader-arrangement in de bunker was prima. Zowel qua sfeer, prijs-prestatie, accommodatie als persoonlijk contact.”
Marc, Bosscher de Witte


Offerte aanvragen